...

Gastromarine Kulübümüz, 10. Gastromasa İstanbul Uluslararası Gastronomi Konferansı'nda

07.11.2025

Denizcilik Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösteren Gastromarine Kulübü ve kulüp danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Uğur Kaçan, 6-7 Kasım 2025 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 10. Gastromasa İstanbul Uluslararası Gastronomi Konferansı & Fuarı’na katılım sağladılar.

Ulusal ve uluslararası düzeyde birçok ünlü şefin, akademisyenin ve sektör temsilcisinin yer aldığı konferansta, öğrenciler gastronomi dünyasındaki yenilikleri yakından takip etme ve profesyonellerle iletişim kurma fırsatı buldular.

Katılım, öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra, kulübün sektörel bağlantılarını güçlendirmesi açısından da önemli bir deneyim oldu.